Skip to main content

random kot

lately selalu stalk that one girl
she got nothing to do with me, yeah
tapi kenapa tah rasa insecure
rasa cam selalu nak tau dia tweet apa
even takde kena mengena
she's cuter than me of course
mesti la lagi cantik
I love her eyes tho haha
kenapa tah rasa macam nak berkawan dengan dia
taktau nak describe
insecure?
even that "mok" yang dia selalu dia mention tu bukan A
kot?
hm entah taktau
wonder if there's anyone yang rasa nak berkawan dengan aku without any reason?
sebab aku selalu rasa camtu
rasa macam certain girls ni ada something yang attract aku
buat aku teringin nak berkawan dengan dorang
and most of them bukannya someone yang jauh dari aku
maybe friend of my friend ke
hm
good night :)


/////////// and today 7/7/15 I'm smiling sesorang reading this sambil dalam hati "I know right, there's always a reason behind errrthing" It's okay. I'm okay now :-)





Popular Posts

KAD ASTRO ROSAK?!

Harini nak share sikit experience pasal kad Astro rosak ni. Since dah 2 kali jadi macam ni. Lepas ni kalau jadi lagi boleh refer blog je nak kena buat apa etc. So, Jumaat haritu siaran Astro kat rumah terganggu. Simptom/tanda-tanda dia: 1) Skrin jadi hitam & ada segi tiga kuning kat atas belah kiri camni ⚠️ 2) Dia keluar "Sila masukkan Kad Pintar Astro yang betul dengan anak panah menghala ke atas (S2)". Dah try 3,4 kali keluar masuk kad pun still sama.

MAJLIS KONVOKESYEN USM KE 54

Assalamualaikum. Hi *lambai sambil lap habuk kat blog ni*
Its been a while since I last updated my blog (dah berapa kali ulang ayat ni padahal malas). Now dah melepasi beberapa fasa dah pun dalam hidup pun hahaha. Dah konvo!!!!!


Ijazah Sarjana Muda (Kepujian) Sains Gunaan Fizik Kejuruteraan