Hopefully it works

by - July 08, 2015

Hi En.
So tadi terbaca satu tweet ni.





:''')))))))))))))))))))) no i guess it doesnt work for me. It wont. Moving on..............


I'm not the type yang kisah sangat pun perigi ke timba ke kolam ke apa. Tapi one tips for you girls: confess ONLY bila you rasa chances dia nak suka you balik tu tinggi jugak. If tak tinggi pun, tengok the way he treats you and all. You tau la kan if you're in his friendzone or naa. Hahaha. You dont just confess okay? Belum cuba memang la belum tau. Tapi once dah cuba and being rejected, it somehow kills the friendship yang sedia ada terbina. Yela, you know.............the A-W-K-W-A-R-D-N-E-S-S tu. Better "just friends" than nothing at all kan? Sabar is key :-)

Just my 2 cents. Tenyum tikit.

You May Also Like

0 COMMENT