Skip to main content

Intern Day 10

So today is the 10th day I'm doing my internship here in UM with my two babies Raja & Nazaroni. Everything went well so far. We're studying the MOCVD machine dengan lebih mendalam. Learn how to grow LED punya layer. Best sebab kakak & abang kat sini semua bebaik. Banyak share knowledge ngan kami. Except the part yang my stomach being overly sensitive towards makanan kat sini. Nak masuk 2 minggu dah kot kat sini boleh katakan everyday sakit perut :"(

Nazaroni still dengan "penat" dia. Everything she does semua penat. Makan, penat. Tido, penat. Hahaha.

 Raja plak every weekends balik rumah tinggal kami kat sini huhu :(

(Ikea gais)

Aku tak sabar nak balik sebab beberapa masalah ni (penginapan, makan, duit). At the same time aku sedih. Lagi best kat sini dari kat USM. Hahaha. K la. Baru abis lunch nasi arab kat kafe 11. Bye!

UPDATE 2017: RINDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

Popular Posts

KAD ASTRO ROSAK?!

Harini nak share sikit experience pasal kad Astro rosak ni. Since dah 2 kali jadi macam ni. Lepas ni kalau jadi lagi boleh refer blog je nak kena buat apa etc. So, Jumaat haritu siaran Astro kat rumah terganggu. Simptom/tanda-tanda dia: 1) Skrin jadi hitam & ada segi tiga kuning kat atas belah kiri camni ⚠️ 2) Dia keluar "Sila masukkan Kad Pintar Astro yang betul dengan anak panah menghala ke atas (S2)". Dah try 3,4 kali keluar masuk kad pun still sama.

MAJLIS KONVOKESYEN USM KE 54

Assalamualaikum. Hi *lambai sambil lap habuk kat blog ni*
Its been a while since I last updated my blog (dah berapa kali ulang ayat ni padahal malas). Now dah melepasi beberapa fasa dah pun dalam hidup pun hahaha. Dah konvo!!!!!


Ijazah Sarjana Muda (Kepujian) Sains Gunaan Fizik Kejuruteraan