Intern Day 10

by - August 05, 2015

So today is the 10th day I'm doing my internship here in UM with my two babies Raja & Nazaroni. Everything went well so far. We're studying the MOCVD machine dengan lebih mendalam. Learn how to grow LED punya layer. Best sebab kakak & abang kat sini semua bebaik. Banyak share knowledge ngan kami. Except the part yang my stomach being overly sensitive towards makanan kat sini. Nak masuk 2 minggu dah kot kat sini boleh katakan everyday sakit perut :"(

Nazaroni still dengan "penat" dia. Everything she does semua penat. Makan, penat. Tido, penat. Hahaha.

 Raja plak every weekends balik rumah tinggal kami kat sini huhu :(

(Ikea gais)

Aku tak sabar nak balik sebab beberapa masalah ni (penginapan, makan, duit). At the same time aku sedih. Lagi best kat sini dari kat USM. Hahaha. K la. Baru abis lunch nasi arab kat kafe 11. Bye!

UPDATE 2017: RINDUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

You May Also Like

0 COMMENT