Intern Day 10

by - August 05, 2015

So today is the 10th day I'm doing my internship here in UM with my two babiess Raja & Nazaroni. Everything went well so far. We're studying the MOCVD machine dengan lebih mendalam. Learn how to grow LED punya layer. Best sebab kakak & abang kat sini semua bebaik. Banyak share knowledge ngan kami. Except the part yang my stomach being overly sensitive towards makanan kat sini. Nak masuk 2 minggu dah kot kat sini boleh katakan everyday sakit perut :"(  idk why.

Nazaroni still dengan "penat" dia. Everything she does semua penat. Makan, penat. Tido, penat. Hahaha.





 Raja plak every weekends balik rumah tinggal kami kat sini huhu :(



Aku tak sabar nak balik sebab beberapa masalah ni (penginapan, makan, duit). At the same time aku sedih. Lagi best kat sini dari kat USM. Hahaha. K la. Baru abis lunch nasi arab kat kafe 11. Bye!

(Ikea gais)



You May Also Like

0 COMMENT