Skip to main content

Unexpected

My friend once told me,

bila kita dah suka someone, kita tak nampak dah orang yang suka kita, efforts dia.

YUP.
Yesterday someone texted me. Asked me about my birthday and all since I tweeted with him before that about birthday. Pastu I asked him la about his crush (since his friend tweeted that he's been crushing on someone). Just wondering laaaaaa haha. Then his answer........

Aku-Sumpah-Terkejut.
Tak sangka.
But when???
Dia takde pun bagi hints ke apa sebelum ni? Kami tak pernah bercakap pun kot walaupun banyak kali terserempak. Or maybe ada la sepatah dua benda yang tahpape tak penting. Haha.

Dah lama dah kenal dia thru twitter. Sebab dah lama kenal dia la..........tak sangka.

I was speechless pastu I told him I wanna hit the sack first. Haha.

I treat him like nothing happened esoknya tu. Kawan cam biasa. I guess I give him hopes. But I didnt mean to. I just dont wanna hurt his feelings. Or maybe I have feelings for him jugak deep inside my heart?.... haha idk. Aku taknak dia rasa sama macam apa yang aku pernah rasa. He's a good (and funny hahaha) guy. And muka dia pun aku tengok dah macam abah masa muda lol. Lets see if this friendship turns out well or not. Ok? All the best Amy!

I shouldnt ask..........kot....kan.


Popular Posts

KAD ASTRO ROSAK?!

Harini nak share sikit experience pasal kad Astro rosak ni. Since dah 2 kali jadi macam ni. Lepas ni kalau jadi lagi boleh refer blog je nak kena buat apa etc. So, Jumaat haritu siaran Astro kat rumah terganggu. Simptom/tanda-tanda dia: 1) Skrin jadi hitam & ada segi tiga kuning kat atas belah kiri camni ⚠️ 2) Dia keluar "Sila masukkan Kad Pintar Astro yang betul dengan anak panah menghala ke atas (S2)". Dah try 3,4 kali keluar masuk kad pun still sama.

MAJLIS KONVOKESYEN USM KE 54

Assalamualaikum. Hi *lambai sambil lap habuk kat blog ni*
Its been a while since I last updated my blog (dah berapa kali ulang ayat ni padahal malas). Now dah melepasi beberapa fasa dah pun dalam hidup pun hahaha. Dah konvo!!!!!


Ijazah Sarjana Muda (Kepujian) Sains Gunaan Fizik Kejuruteraan