Sept 4, 2015

by - October 05, 2015

Hi.

So lemme write the progress of my relationship with him hewhew

So sekarang kami ws cam biasa. Macam kawan. (or more than biasa??) Haha idk. He's sooooo funny. Aku tak pernah la rasanya reply ws dia tak senyum sesorang haha. I'm happier now compared dengan sebelum ni, tbh. We're good. Tapi aku taknak berharap sangat. Aku pun patut kurangkan cerita pasal kami kat orang lain haha. Lagi banyak aku cerita, lagi aku berharap, lagi aku sedih bila this relationship tak work out macam yang kami nak kan... I guess biar jela follow the flow. Kalau ada jodoh, ada la. Aminn. He once said,

Kita plan, Allah pun plan. Tapi apa pun Allah is the best planner.

Indeed :)

You May Also Like

0 COMMENT