Skip to main content

Sept 4, 2015

Hi.

So lemme write the progress of my relationship with him hewhew

So sekarang kami ws cam biasa. Macam kawan. (or more than biasa??) Haha idk. He's sooooo funny. Aku tak pernah la rasanya reply ws dia tak senyum sesorang haha. I'm happier now compared dengan sebelum ni, tbh. We're good. Tapi aku taknak berharap sangat. Aku pun patut kurangkan cerita pasal kami kat orang lain haha. Lagi banyak aku cerita, lagi aku berharap, lagi aku sedih bila this relationship tak work out macam yang kami nak kan... I guess biar jela follow the flow. Kalau ada jodoh, ada la. Aminn. He once said,

Kita plan, Allah pun plan. Tapi apa pun Allah is the best planner.

Indeed :)

Popular Posts

KAD ASTRO ROSAK?!

Harini nak share sikit experience pasal kad Astro rosak ni. Since dah 2 kali jadi macam ni. Lepas ni kalau jadi lagi boleh refer blog je nak kena buat apa etc. So, Jumaat haritu siaran Astro kat rumah terganggu. Simptom/tanda-tanda dia: 1) Skrin jadi hitam & ada segi tiga kuning kat atas belah kiri camni ⚠️ 2) Dia keluar "Sila masukkan Kad Pintar Astro yang betul dengan anak panah menghala ke atas (S2)". Dah try 3,4 kali keluar masuk kad pun still sama.

MAJLIS KONVOKESYEN USM KE 54

Assalamualaikum. Hi *lambai sambil lap habuk kat blog ni*
Its been a while since I last updated my blog (dah berapa kali ulang ayat ni padahal malas). Now dah melepasi beberapa fasa dah pun dalam hidup pun hahaha. Dah konvo!!!!!


Ijazah Sarjana Muda (Kepujian) Sains Gunaan Fizik Kejuruteraan