Skip to main content

A fresh start (again?)

Tadaaaaa! It's 2016! It's been awhile since my last entry. Huhu. Probably sebab aku rasa what's the point? Sendiri tulis, sendiri baca? bOriNg? Haha

Nak serius menulis. Nak tulis something yang useful yang boleh bagi orang inspiration. Dah besar kot.

Gonna edit the layout first. Nak nampak kemas sikit. Tak loading lama sangat. Baru la best bukak ngan phone pun. Takde la rasa nak baling phone manjang loadingnya. Lets!

p/s: Aku pernah spend time the whole two days edit layout blog ja. Tido pukul 3 pagi camtu. Fuh. Masa sekolah. Form 4 tak silap. Zaman semua orang aktif berblogging sambil join giveaway. Zaman semorang buat blog sebab nak buat tutorial untuk edit blog ja. Hahaha. Pastu visit blog lain, leave komen kat chatbox. Zaman berbalas balas klik iklan nuffnang. Zaman myspace jugak. I'm good at programming since sebelum belajar sains komputer lagi kot. Haha. Edit sendiri coding semua. No wonder la dapat modul 2 dulu masa matriks! Ohh!


Popular Posts

KAD ASTRO ROSAK?!

Harini nak share sikit experience pasal kad Astro rosak ni. Since dah 2 kali jadi macam ni. Lepas ni kalau jadi lagi boleh refer blog je nak kena buat apa etc. So, Jumaat haritu siaran Astro kat rumah terganggu. Simptom/tanda-tanda dia: 1) Skrin jadi hitam & ada segi tiga kuning kat atas belah kiri camni ⚠️ 2) Dia keluar "Sila masukkan Kad Pintar Astro yang betul dengan anak panah menghala ke atas (S2)". Dah try 3,4 kali keluar masuk kad pun still sama.

MAJLIS KONVOKESYEN USM KE 54

Assalamualaikum. Hi *lambai sambil lap habuk kat blog ni*
Its been a while since I last updated my blog (dah berapa kali ulang ayat ni padahal malas). Now dah melepasi beberapa fasa dah pun dalam hidup pun hahaha. Dah konvo!!!!!


Ijazah Sarjana Muda (Kepujian) Sains Gunaan Fizik Kejuruteraan