semester 6, please

by - February 12, 2016

Hai.
Harini dah 12 februari 2016.
Bersamaan 4 jamadil awal 1437.
Bersamaan hari ke 28 cuti semester 5.
Bersamaan 2 hari lagi cuti nak abis.
Bersamaan 2 hari lagi nak bermulanya semester 6 merangkap semester akhir.
Bersamaan 3 hari lagi aku nak balik usm.
Dah final sem kot, mesti la kena balik lewat at least sehari. Senior year kot? Ok, jk. Sebab tumpang mira so kena ikut dia la nak balik hari apa. Sehari ja ponteng kelas sejam ja eleh.
Bersamaan 4 hari lagi result official nak keluar.

Semua dapat capai impian-sepanjang-zaman aku nak dapat dekan. Hmmm.
Semoga tercapai hasrat aku nak grad dengan pointer 3.** (biarlah rahsia~ hohoho)
Amiin.

Semoga aku lebih rajin dan tabah nak hadapi sem last ni. Semoga kuat nak lawan godaan syaitonirrojimmmm suruh ponteng kelas. Semoga kuat nak lawan nafsu tido dan godaan katil. 12 unit & takde kelas hari khamis dan jumaat kau ghase? T.T

MANDARIN (2 unit)
ELECTRICITY & MAGNETISM (3 unit)
ABNORMAL PSYCHOLOGY (4 unit)
please, please be nice to me.
Mandarin.. please be nice, as nice as tennis ukey?
Ya Allah, permudahkan aku untuk menerima dan memahami segala ilmu yang aku pelajari. Beri aku kefahaman, beri aku kekuatan untuk mengingat ya Allah. Berkati ilmu yang aku pelajari.

LAST BUT NOT LEAST!!!
FYP PLEASE T.T
To be honest, harini 12/2/16 aku tak start apa pun lagi writing thesis. Sama la kak teku pun. Kosong. KOSONG. kOsOnG. Huhu takutnya. Semoga dipermudahkan. Semoga cepat boleh siap characterise samples. Semoga Ms. Bee Chew characterise samplesss yang kami tinggal ittew. Semoga results pun cantik sebab tak sempat sangat dah nak repeat experiment. Samples dah abiSsSsss Y.Y Takut sangat nanti nak kena present huhuhu apa la agaknya dia nak tanya nanti. Dah la individually. Presentation english yang aku dah hafal skrip tu pun cuak 3 hari sebelum present...sampai lupa balik skrip. Apatah lagi fyp ni nanti ada ramai examiner. Pastu nak tanya soalan pasal fyp kita. Memang kena 100% faham la apa yang kita buat, kenapa kita buat camtu, kenapa tak buat camni semuaaa. Semoga Allah permudahkan............ Amiin.

NANGISSSSSSSSSSSSSSSSS

You May Also Like

0 COMMENT