Skip to main content

I'm hommmmmeee!

Assalamualaikum. Hehe. Dah 3 minggu tak balik rumah. Alhamdulillah kat rumah pun sekarang! Balik this week sebab nak jumpa adik. Dia baru start cuti midsem. Haih susah betui bila masing masing dah besar ni. Aliff pun dok asrama dah which sepatutnya dia takleh pulang bermalam pun minggu ni. Tapi sebab aku & adik balik, and susah nak kumpulkan semua sekali, ma buat surat kat pengetua sekolah dia cakap dia ada tuisyen. So boleh la balik hahahahaha

Ma.. Ma.. I guess ma & abah rindu kami semua. Makin besar, makin jauh, makin sunyi rumah :(

Pastu harini ma masak kari ikan nyotnyot + ikan goreng rangup abah + budu + ulam! Its good to be homeeeee you know walaupun tengah demam batuk.

A mom like my mom, I wanna be

Tapi satu ja. Bila balik rumah ni ma mesti cakap pasal SPA. Dia risau sungguh kalau aku tak dapat kerja pasni. Allah, permudahkan urusanku. Murahkan rezekiku.

Btw harini 4th march. 6 months! 🎈

Popular Posts

KAD ASTRO ROSAK?!

Harini nak share sikit experience pasal kad Astro rosak ni. Since dah 2 kali jadi macam ni. Lepas ni kalau jadi lagi boleh refer blog je nak kena buat apa etc. So, Jumaat haritu siaran Astro kat rumah terganggu. Simptom/tanda-tanda dia: 1) Skrin jadi hitam & ada segi tiga kuning kat atas belah kiri camni ⚠️ 2) Dia keluar "Sila masukkan Kad Pintar Astro yang betul dengan anak panah menghala ke atas (S2)". Dah try 3,4 kali keluar masuk kad pun still sama.

MAJLIS KONVOKESYEN USM KE 54

Assalamualaikum. Hi *lambai sambil lap habuk kat blog ni*
Its been a while since I last updated my blog (dah berapa kali ulang ayat ni padahal malas). Now dah melepasi beberapa fasa dah pun dalam hidup pun hahaha. Dah konvo!!!!!


Ijazah Sarjana Muda (Kepujian) Sains Gunaan Fizik Kejuruteraan