I'm hommmmmeee!

by - March 04, 2016

Assalamualaikum. Hehe. Dah 3 minggu tak balik rumah. Alhamdulillah kat rumah pun sekarang! Balik this week sebab nak jumpa adik. Dia baru start cuti midsem. Haih susah betui bila masing masing dah besar ni. Aliff pun dok asrama dah which sepatutnya dia takleh pulang bermalam pun minggu ni. Tapi sebab aku & adik balik, and susah nak kumpulkan semua sekali, ma buat surat kat pengetua sekolah dia cakap dia ada tuisyen. So boleh la balik hahahahaha

Ma.. Ma.. I guess ma & abah rindu kami semua. Makin besar, makin jauh, makin sunyi rumah :(

Pastu harini ma masak kari ikan nyotnyot + ikan goreng rangup abah + budu + ulam! Its good to be homeeeee you know walaupun tengah demam batuk.

A mom like my mom, I wanna be

Tapi satu ja. Bila balik rumah ni ma mesti cakap pasal SPA. Dia risau sungguh kalau aku tak dapat kerja pasni. Allah, permudahkan urusanku. Murahkan rezekiku.

Btw harini 4th march. 6 months! 🎈

You May Also Like

0 COMMENT