6 bulan kerja

by - January 18, 2017

18/01/2017 - Genap 6 bulan kerja.


Time flies really fast kan....rasa cam baru semalam konvo, tup tup dah cukup 6 bulan kerja. Benda yang aku belajar sepanjang kerja kat sini:

1) Dah pandai guna Microsoft Excel dengan lebih cekap. Calculator? No more
2) Dah boleh buat surat rasmi aka surat amaran dengan cepat hahah
3) Dah pandai buat memo????
4) Dah pandai courier barang dengan GDEX
5) Sekarang dah kira duit dengan lebih laju dan tepat
6) Dah pandai jawab phone call dengan formal
7) Dah pandai menggunakan bahasa-bahasa emel
8) Dah less awkward bila kena berkomunikasi dengan orang yang baru dikenali
9) Dah matang & tegas sikit dalam group whatsapp sebab tak guna emoji setiap masa
10) Dah pandai buat report & JMP sendiri apadahal
11) Dah pandai order barang kat Lazada & Shopee
12) Dah pandai tulis cheque!
13) to-be-updated

Yeay. Bila tah nak confirm ni?



You May Also Like

0 COMMENT